Актьорите Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо доказаха щедростта си, дарявайки 30 000 долара в помощ на последната оцеляла от „Титаник“, съобщава БГНЕС.

Двете звезди, които се превъплътиха в ролите на трагична любовна двойка в хитовия филм от 1997 г., дарили парите на 98-годишната Милвина Дийн, за да й помогнат да плати сметките за старческия дом, в който живее, съобщава Access Hollywood.

Дийн била най-младата пътнична на „Титаник“, едва на девет месеца, когато корабът се блъсна в айсберг и потъна на път за Ню Йорк през 1912 г. Тя е единственият все още жив оцелял пътник на кораба. Фотографът Дон Мълан призова във вчерашното издание на в. „Айриш Индипендънт“ да бъдат сърбани пари за Дийн и се свързал с Уинслет и Ди Каприо, за да привлече вниманието към проблемите й.

Фотографът направи изложба, за да събере пари за възрастната дама. „Реших при откриването на изложбата да се обърна публично към Джеймс Камерън, Леонардо Ди Каприо, Кейт Уинслет, 20th Century Fox и Селин Дион да се присъединят към мен“, споделя Мълан.

Той всеоще очаква обаждане от Селин Дион, която спечели „Оскар“ за песента към филма „Титаник“ „My Heart Will Go On“.
Източник: pikantno.eu