Възхищение и бурни аплодисменти предизивика Деси Тенекеджиева на промоцията на новия си сингъл и видеоклип

В компанията на журналисти, партньори и приятели Деси Тенекеджиева представи новия си музикален проект „Нощта, в която…” feat. Maга. Столичният пиано бар Силикон едва събра всички, които искаха да видят премиерно видеото към песента, особено след като се разнесе мълвата, че самата Деси е режисьор на клипа. Оказа се, че има още едно поприще, в което актрисата и певица Деси Тенекеджиева се изявява успешно – това на режисьор на видеопродукция. Снимките за клипа на «Нощта, в която…» продължили 5 дни, а зад камерата застанал брилянтния режисьор и оператор Георги Марков. Благодарение на Сиа Адвъртайзинг видеото е заснето с камерата Silicon Imaging, с каквато е сниман и филма носител на Оскар “Бедняка Милионер”. Специфичните за отделните сцени цветови корекции са направени в студио Cinemotion. Стилист на клипа е Мариета Ценова, а алтернативната булченската рокля, с която Деси се появява в клипа, е предоставена от Мариета Ценова от Bridal Fashion.

Сред гостите на промоцията забелязахме Юлияна Дончева, банкерката Диана Митова, Момчил Колев, Maга, продуцента на “Дзифт” Илиян Джевелеков, Димо от P.I.F., Искрен Пецов.

Новият музикален проект на Деси Тенекеджиева впечатлява не само във визуално, но и в музикално отношение. Композитор е Веселин Веселинов – Еко, а аранжор и музикален продуцент – Мага.

След премиерата на видеоклипа, Деси Тенекеджиева направи още един подарък на гостите си – миниконцерт, в който представи песни от предстоящия й албум с работно заглавие “Chillout Porject”. В момента певицата записва материала за него в Trinity Studio, където работи с музикалния продуцент Мага и Димитър Ганчев – Mite. Албумът ще излезе тази есен.
Източник: erogance.eu