“Лятото дойде” се нарича бъдещият летен хит от Deep Zone, песента прави впечатление с горещо настроение, хитов денс бийт и секси акордеонен семпъл

Премиерата на новия сингъл на Deep Zone ще бъде на живо на наградите на БГ Радио.

Специално на своето шоу по време на наградите, Deep Zone ще представят предпремиерно чисто новия си сингъл, озаглавен “Лятото дойде”. Както става ясно от заглавието, песента е изцяло посветена на горещия сезон със жизнерадостното си настроение на път към морето. Интересното е, че музикантите са написали и записали песента изцяло в буса си, вдъхновени от пътуването по време на настоящето си национално турне, което ще продължи до края на юни и включва 80 концерта в цялата страна.

Музиката и аранжимента на “Лятото дойде” са на Deep Zone, а текстът е дело на все Гери Турийска. През годините Deep Zone написаха едни от най-горещите български денс парчета за морските партита, а новият им сингъл обещава също да бъде изключително успешен.

Освен с хитовия си денс саунд и страхотно настроение, впечатление в “Лятото дойде” прави присъствието на секси акордеонен семпъл, който е сред най-актуалните в момента.

В момента Deep Zone са в средата на своето пето национално турне, което включва над 80 концерта в 40 български града. В паузите между лайвовете си, най-успешния денс проект у нас стартира и снимките към парчето “Лятото дойде”. За първия ден, специално за видеото, в центъра на София беше докаран около 1 тон пясък, който има за цел да пресъздаде лятното настроение на песента. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а продуцент е агенцията която отговаря за всички участия и концертни изяви на Deep Zone – Liqueur Management.
Източник: erogance.eu