Миро избра сцената на музикалния фестивал в гр. Ловеч за пред премиера, на националното си турне „оМИРОтворен”, което стартира в София, под шапитото на Цирк Балкански. Той изпълни уникален пърформанс, който е само част от грандиозния спектакъл. Звездата сподели, че пълният репертоар на шоуто включва доста рискови елементи, като висене на 30 метра над земята. Този смел проект не би могъл да бъде реализиран без изключителната хореография на Марги Будиниова и DJ Lion.

Концертът започна с култовото парче „оМИРОтворен”. Още след първата песен адреналинът беше на макс. А публиката пееше всяка песен с него. При изпълнението ”В едно огледало” Миро слезна от сцената за да се здрависа с феновете си. Звездата искрено аплодира своята публика с обръщението си към нея „Няма смисъл аз да съм на сцената, защото концертът го правите вие”. Шест хилядната публика експолоадира от вълнение. Последваха „Call on me”, „Някога преди”, „Август е септември”, „Губя контрол” и т.н. Феновете трудно позволиха на Миро да слезе от сцената. Последно изпълнение, което той подари на публиката на феста беше „Искам Те Но Те Искам Завинаги…”. След което Миро и екипа на оМИРОтворен купонясваха в автър парти шатрата на Xenia.

По време на изпълненията си Миро размаха футболната тениската на Ивелин Попов (с номер 39), която получи като специален подарък.

В края на концерта Миро сподели, че продажбата на последния му албум „оМИРОтворен” е посветен на благотворителна клауза свързана с Фондация „С лице към света” .
След него, на сцената се качиха поп дуета Morandi за да продължат спектакъла.
“Africa” беше първото парче, с което оставиха феновете си без глас . Последваха хитът им “Beijo”, “Falling”, “Love me”, “As I am “ и т.н. Концертът на групата продължи повече от два часа и половина. Специална изненада за публиката беше кавърът на „I feel good” (James Brown). След което, Ранди покани на сцената своя български приятел DJ Lion, който за втори път се появи на стейджа тази вечер. С появата му, музикантите промениха променят музикалното настроение и изпълниха няколко дълги ди джей сета.

„Моранди” като лейбъл, е най-успешният румънски музикален проект. Когато първият сингъл „Love me“ излиза на пазар, преди няколко години, и започва да се превръща в хит, никой не знаеше, че зад Morandi стои композиторът Marius Moga, наричан още „малкия Моцарт
На прес конференция преди концерта младите изпълнители споделиха, колко е трудно се пробие на световния музикален пазар. Тайната на успехът им е не само талант, но и правилното маркетиране. Според тях, интернет е най-мощния канал за да достигнеш до сърцата на хората и да ги превърнеш във фенове. Освен за музикални фенове стана въпрос и за футболни фенове. Ранди и Мога са почитатели на румънски футболен отбор Стяуа. Именно затова, г-н Минчо Казанджиев, кметът на гр. Ловеч, реши да ги изненада като им подари екипи на Литекс, персонални тениски с изписани на тях – номер 9 Ранди и номер 10 Мога. „Това е най-личният подарък, който някога сме получавали” каза Ранди По време на концерта те се похвалиха с новите си екипи. Това беше още една изненада за феновете на дуета.
Източник: erogance.eu