Брад Пит помолил приятелката си Анджелина Джоли да се омъжи за него.

Актьорът, който има връзка с Анджелина от 2005 година, казал на Джоли, че няма да има други деца с нея, ако тя не се съгласи да минат под венчило.

„Брад й каза: „Омъжи се за мен или край“. Той определено иска да се ожени за нея преди да имат други деца“, съобщи източник пред американското сп. „ОК!“.

Брад, който преди това беше женен за Дженифър Анистън, се чувствал все по-зле заради малкото време, което прекарва с Анджелина.

В момента той е в хотел Уолдорф Астория в Ню Йорк с децата, за да бъде по-близо до приятелката си, която снима новия си филм „Сол“ в града. „Връзката им е много нестабилна и той смята, че само бракът може да я спаси“, допълва източникът.

„Брад иска да знае, че Анджелина наистина държи на него. Тя може да му го докаже само, ако се съгласи да стане г-жа Пит“, казва още той. Според слуховете неодавна Брад помолил Анджелина да отидат на брачен консултант в отчаян опит да спасят връзката си. Джоли се съгласила, но едва след като се посъветвала с бившия си съпруг Били Боб Торнтън.
Източник: actualno.com