Крум представи новия си сингъл и видеоклип С близалка в ръка в столичния ID Club. Множество колеги, приятели, журналисти и фенове аплодираха проекта по музика на Оцко, текст – Росен Димитров. Видеото е дело на режисьора Николай Нанков. След представянето му, Крум изпълни наживо и самата песен. Партнираха му две от момичетата, които участват в клипа. Нестихващите аплодисменти накараха Крум да се върне на сцената и събитието продължи с изпълнения на В едно огледало и Модел на греха.
Получих висока оценка за клипа и песента. Реакцията на хората беше бурна и позитивна, което ми дава уверението, че сме си свършили отлично работата“, споделя изпълнителят на Ара мюзик.
Сред гостите бяха Камен Воденичаров, Дим Дуков, Емануела, Йоана от Deep Zone, Ивена, Джордан, Стефани, Дамян от Music Idol, Джина Стоева, Румина, Ерик, Елза Парини, Саманта, Анна и много други. Заслужено внимание получиха топмоделите Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, които са част от героите в клипа заедно с Кристина Несторова и 8-месечно бебе. Всички получиха близалки – за да им е по-сладко, допълва Крум.
Източник: erogance.eu