Нежната половинка от вече несъществуващия дует Каризма – Галя, се завърна на музикалната сцена след дълго творческо затишие. За разлика от Миро, който успешно се наложи като солов изпълнител с хитове като „Някога преди“ и „Губя контрол, когато“ Галя изчака близо две години преди отново да се качи на сцената.

Изпълнителката бе поредната българска звезда след Десислава, Графа, Анелия и Руши Видинлиев, която се включи в инициативата MAD Secret Concert под шапката на MAD TV.

По традиция и според концепцията на тайния концерт, Галя представи кавър версии на някои от най-големите хитове в историята на световната музика.

Въпреки това, тя не пропусна да изпълни и парче на Каризма, с което специално поздрави бившия си дуетен партньор Миро. Пред събралата се публика певицата представи своебразен микс от съвместните им хитове „Колко ми липсваш“ и „Минаваш през мен“.

Специални гости на тайния концерт бяха Десислава, Графа, Сантра и Кристо, както и гръцката мега звезда Сакис Рувас. По време на целия концерт Галя си партнираше с беквокалистките Весела Бонева и дъщерята на Камелия Тодорова – Рейчъл.

В репертоара на Галя присъстваха парчета на имена като Michael Jackson, Lisa Stansfield, Whitney Houston, Alicia Keys и George Michael.

По време на концерта прозвучаха още хитове на Roisin Murphy – „Overpowered“, евъргрийна „Ain’t no sunshine“, Bootylicious“ на Destiny’s Child и др. Финалът на поредния таен концерт дойде след изпълнението на ново авторско парче на Галя – „Da Drums“, което ще влезе в дебютния й самостоятелен албум.

Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от Ахат – Harbour Island Records, а на сцената свириха музикантите Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни), Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари).
Източник: avtora.com