“Неизлечимо влюбена” – това е заглавието на новия попфолк албум на Джина Стоева! Хитовите песни в него ни потапят в магията на любовта, флирта и емоцията!
В “Неизлечимо влюбена” ще чуете една нова и различна Джина Стоева – по-разкрепостена, по-емоционална, по-вдъхновена!
Албумът включва 14 парчета с модерно звучене и етно мотиви. Джина Стоева се доверява на доказани и утвърдени композитори и текстописци, като броят на авторите, работили върху албума, е голям. Това внася разнообразие и е предпоставка всеки слушател да открие “своите” песни в “Неизлечимо влюбена”.
За обложката на албума Джина Стоева направи зашеметяваща фотосесия с топ фотографката Велислава Каймаканова. За пръв път на пазара се появява продукт на попфолк изпълнител с такава мистична и загадъчна визия.
За да стигне албумът по-бързо до многобройните фенове на чаровната певица, в София бяха разположени и билбордове с лицето на продукта. Предстои и промоция.
След като спечели награда за “Най-добър фолклорен албум за 2008г.”, сега амбициозната Джина Стоева е на път да покори и върховете на попфолк класациите.
Нейният съвет към всички слушатели е: “Усетете щастието да си влюбен, защото любовта е много неща! Тя е смисъл и надежда, тя е болка и сълзи, тя е магия, от която черпим сила да раздаваме себе си докрай. Любовта вдъхва живот! Пожелавам на всички да се чувстват винаги ЖИВИ- така, както аз се чувствам с музиката. Подарявам ви една частица от моето вдъхновение с “Неизлечимо влюбена”!