Нападателят на националния тим изгря на корицата на клубното списание на Манчестър Сити

Нападателят на националния отбор по футбол – Валери Божинов, изгря на корицата на клубното списание на английския Манчестър Сити. Валери, който има солиден опит пред фотообектива, коментира шансовете на тима си в турнира за Купата на УЕФА под заглавие „Искам да бъда обожаван“.

„Щом шотландският Рейнджърс успя да стигне до финал миналата година, ние със сигурност го можем. Без да го казвам с неуважение, но те са среден отбор. Трябва да вярваме, че можем да го направим, да се опитаме да дадем най-доброто и да видим къде ще стигнем“, заяви Божинов.

Турнирът за Купата на УЕФА се провежда за последен път в настоящия формат. От следващата година надпреварата ще се казва УЕФА Европейска лига и в нея ще участват 48 отбора.

Нападателят разказа и историята на своята контузия. „Мениджърът ми каза, че започвам срещу Астън Вила и отидох да загрявам пред феновете на Сити, когато чух силен шум от изпукване. Погледнах назад да видя, дали някой не е хвърлил нещо по мен, но там нямаше никого. Тогава паднах и разбрах, че шумът идва от моя крак.“
Източник: donbalon.eu