Поп певицата Анн-Джи, известна и с активните си фитнес занимания и титли от международни фитнес турнири, лансира на родния книжен пазар дебютната си самостоятелна книга. Стихосбирката „Дневникът на една погубена любов“ предлага любовна лирика, както и диск с последния сингъл на певицата „Остани“.

„Баладата ‘Остани’ отразява началото на една голяма любов, която преживях, а самата стихосбирка пресъздава нейния край. И затова те са събрани в един продукт и се продават заедно“, каза за Avtora.com Анн-Джи.

По думите на певицата, в книгата се описват реални случки и събития от нейния личен живот. За да подсили достоверността на четивото, освен стихове, Анн-Джи е включила sms-и, както и много снимки.

В „Дневникът на една погубена любов“ ясно се откроява образа на бизнесмена Кирил Вълчев-Скалата, с чието име дълго се свързваше това на самата Анн-Джи. Видеоклипът към баладата „Остани“ също е с участието на Скалата, считан за един от най-известните родни плейбои.

„В книгата е загатнато за отношенията между мен и Киро Скалата, тъй като всички много се чудят дали става дума за обикновен PR или е истина. Оставила съм хората сами да усетят и преценят до къде е PR-а и докъде е истината, защото там, между редовете, са казани много неща“, каза още Анн-Джи.

Анн-Джи реализира и ремикс на баладата „Остани“, както и видеоклип към него, които също са включени в мултимедийния диск към книгата. Новата лента е заснета в Лондон, а за снимките певицата залага на екстравагантна и модерна визия.

Междувременно, Анн-Джи продължава заниманията си като фитнес-инструктор на VIP личности от българския шоубизнес, а през пролетта на 2009 г. певицата възнамерява да издаде следващия си студиен албум, който ще бъде сборен и ще съдържа неиздавани досега песни.
Източник: avtora.com