След като прилапа румънския хит мейкър Кости, русото изкушение е наточило зъби за македонския композитор Оцко, чиито мелодии направи Емануела “Певица на годината”.

Как започна всичко…
Кости първо заработи с Ара мюзик. Той има два дуета с Пепа, автор е на хитовете на Джина Стоева, Алисия и други. След почти едногодишно сътрудничество музикантът започна да прави неща само за Андреа. Тя го поканила и предложила да работят заедно. Техния първи дует издигна в небесата бившата манекенка. Всяка следващата песен ставаше хит и така Андреа стана звезда, благодарение на румънския талант.

Докато русата девойка дава луди пари за хитове, продуцентите от “Ара мюзик” откриха друг, по-добър композитор. Той се казва Оцко и е македонец. Негови са “Да си плащал”, “Черно кафе”, “Чао, еди кой си” и много други хитове на Алисия, Емануела, Ивена, Джордан….
И тук започва интригата.

Андреа наточила зъби да привлече хитмейкъра и направила невъзможното двамата да се видят насаме. Само че сделка не се е получило. Нито високия хонорар, нито сексапилното тяло на Андреа и помогнали да го спечели на своя страна. Музикантът постъпил коректно и отказал предложението. Препоръчал и да се обърне към българските му представители, т.е. Ара мюзик.
И все пак Андреа за сега има кой да и прави песните. Но до кога? Много изпълнители разказват, че Кости в един момент си знае цената и старите договорки спират да важат. Дали вече не е станало така след като певицата издавана (но не и продуцирана) от Пайнер иска отново да открадне от конкуренцията.
Източник: svetsko.com