Неостаряващата германска топ манекенка Клаудия Шифър ще се появи на корицата на последното издание на сп. „Воуг“.
38-годишната Шифър е заснета в различни пози, а на една от най-провокативните снимки тя е облечена с военно яке, скъсани дънки и каскет и показва, че все още е способна да се справи с по-младите си съпернички.

Манекенката не е загубила фината си фигура, въпреки че вече е майка на две деца, Каспър (6 г.) и Клементин (4 г.). В интервю пред списанието Шифър, която живее в западен Лондон със съпруга си, филмовия продуцент Матю Воугн, споделя, че не се е смятала за красива в училище. „Не се смятах за красива.

Не бях от най-популярните, хубави момичета в училище“, споделя тя. „След като бях открита, направих пробни снимки, бях сигурна, че ще разберат, че са сгрешили и ще ме отпратят“, продължава манекенката.

Тя е категорична, че никога не би си сложила Ботокс. „Това е отрова в кожата ми и никой не знае какви може да са дългосрочните последици. Много повече се страхувам от това, отколкото от бръчка на челото си“, заявява тя. „Всичките ми приятелки са на моята възраст и ние остаряваме едновременно, говорим за това и се оплакваме, но не се притеснявам“, завършва Шифър.
Източник: news24.bg