Огнената изпълнителка на “Ара мюзик” – Ивена прекара три незабравими дни в най-романтичния европейски град: Париж.
След успешната промоция на албума си “Женски номера”, изпълнителката на хита “Без гаранция” реши да разпусне в компанията на приятелка в столицата на любовта.
Първата спирка естествено била емблематичната Айфелова кула, като Ивена изкачила най-високото й ниво. “Гледката отгоре е невероятно красива”, сподели тя.
За спомен красивата русенка позирала и пред Триумфалната арка, както и Парижката опера, смятана от Хитлер за най-красивата сграда. “Склонна съм да се съглася с него”, не крие възхитата си Ивена.
Специално внимание било обърнато на световноизвестното кабаре Мулен Руж, където Ивена присъствала и на уникално и незабравимо представление. “Донесох си дискове оттам, за да си спомням отново и отново преживяното”. Кабаре “Лидо” на Шанз-Елизе и кабаре “Crazy Horse” също не били пропуснати. “Екзотика, това е което “лъха” оттам”, споделя певицата.
Ивена се докосна и до мемориала, поставен в памет на принцеса Даяна над тунела на Сена.
“Много съм доволна от посещението си в Париж. Успях за кратко време да видя много неща и съм истински впечатлена!”, обобщи певицата, която предизвикала интерес в Париж с червената си коса.
Междувременно хитовата изпълнителка бе номинирана от Фен ТВ за награди в четири категории: за “Албум на 2008г.”, за “Най-прогресиращ изпълнител”, “Видеоклип за 2008” и “Хит на 2008г.”.