Водещите и продуценти на шоуто Music Idol 3 – Иван Христов и Андрей Арнаудов, ще приветстват още един член в своя екип. Третият водещ на музикалното реалити ще бъде жена, като нейното име предстои да бъде оповестено.

„Тя е млада, красива и много талантлива“, каза за Avtora.com главният редактор на Music Idol 3 – Витомир Саръиванов.

Саръиванов уточни, че новата водеща има натрупан телевизионен опит и е добре позната на аудиторията. Дамата ще води шоуто през цялото време наравно с Иван и Андрей, по време на всички концерти и живи предавания.

Още със стартирането си, третият сезон на Music Idol се отличи със силно застъпен реалити елемент. В първите епизоди от шоуто, посветени на кастингите, се забеляза присъствието на драматични душевни излияния от страна на някои от кандидат-айдълите.

„Такива са хората и това са най-нормални човешки съдби и след като имаш такъв материал, естествено е да го използваш. Още такива истории ще има, тази година ни се натрупаха много от тях“, коментира Витомир Саръиванов.

Music Idol 3 ще бъде съпътстван и от токшоу, което ще се излъчва веднъж седмично. В него ще бъдат представяни подробности около живота на участниците в хода на шоуто.

Главният редактор на предаването разкри още, че в токшоуто ще се включват специално подбрани гости, които ще разискват и анализират разнообразни теми около кандидат-айдълите и самото предаване.

Витомир Саръиванов коментира и основният опонент на Music Idol 3 в борбата за рейтинг – конкурентното реалити шоу VIP Brother 3.

„Не смятам, че някой по някакъв начин се притеснява от тази телевизионна битка. Чудесно е да имаш възможност да си свериш часовника в условията на реална конкуренция“.
Източник: avtora.com