Името на светския хроникьор Евгени Минчев бе забъркано в поредния публичен скандал. Както е известно, той бе обвинен от екипа на VIP Brother 3, че е взел аванс от 5 хиляди лева, за да участва в шоуто, а след това не е спазил уговорката.

„На кого му пука за всичко това?! Пука ли им на хората, че Евгени Минчев е взел 5 хиляди лева от Нико Тупарев, които са за друг хонорар, а не за участие във VIP Brother?!“, каза за Avtora.com Евгени Минчев.

„Нека никой да не ме пита защо съм взел 5 хиляди лева от Нико Тупарев! Защото ми ги дължи! Моят хонорар, за да се срещна с него е 5 хиляди лева, той го плати коректно и няма никакъв конфликт до тук. Има конфликт, че те ме наричат пуяк и разни намеци със сексуален характер“, каза още Минчев.

По неговите думи, след срещата си с продуцента, той е обещал единствено, че ще помисли, но в никакъв случай не е давал официално съгласието си да влиза в Къщата на VIP Brother 3.

„След този случай не сме имали други срещи. Тупарев ми каза, че ако аз не участвам във VIP Brother 3, той ще ме унищожи, което както виждате се опитва да направи, но безуспешно“, допълни Минчев.

Светският хроникьор разкри още, че вече е информирал своите адвокати, които предстои да решат дали възникналият скандал ще прерасне в съдебен процес. По думите на Минчев, „нещата в никакъв случай няма да останат така“, но това ще се случи след като той се завърне от посещение в Лондон.

Междувременно, в Къщата предстои и първата благотворителна акция на съквартирантите – концерт на живо в студиото на Ники Кънчев.
Източник: avtora.com