Как минава един обикновен ден на Златка Райкова
Приказките за съвременните Пепеляшки започват по обяд. В 12 – 1 на обяд Златка излиза да разходи кученцето си – Пухчо. Пояснява, че не може да го разхожда всеки ден, защото често я няма.

След домашното задължение, блестяща в лазурен анцуг и с перфектна фризура, Златка се отправя към фитнес салона за редовната си тренировка по бокс. Заниманието продължава около час и има видимо тонизиращ резултат.

Следва дискретен обяд, включващ салата от зеле и моркови и телешко с грах. Златка не пази диети, освен преди фотосесия.

След това тя се отправя към фризьорския салон. Лазурният анцуг е изчезнал и на негово място е поставена стегната, красива и много къса черна рокля с метални пластини по врата и в средата, която ясно доказва защо пред нас стои истинска сексбомба. Не подобава на една сексбомба да носи връхна дреха през зимата и, разбира се, Златка също няма.

В салона началото е поставено с мазен масаж на лице и деколте. Последван от маникюр (кратко колебание между розов и оранжев цвят) и сешоар. Прическата е предвидима, но доста добра – хубав и равен рус цвят, хубава подстрижка, обем.

В пълния си блясък и придружена от гаджето си, самбиста Благой Иванов, Златка ни казва „Довиждане“ и се отправя към мола, където има да купи някои неща за отпътуването си за Корея. Мъжът на сърцето й ще е треньор там за месец, а хубавата му приятелка ще го придружава.
Източник: donbalon.eu