Сред представителите на животинския свят, които ще вземат участие в новото реалити шоу „Страх“, са пет вида тарантули, четири вида хлебарки, скорпиони, червеи, щурци, мухи, змии и др. Екстремното предаване стартира на 2 март в ефира на Нова телевизия.

Водещ на първото издание на „Страх“ ще бъде актьорът Наско Михайлов, който каза за Avtora.com, че предаването е сериозно изпитание за човешките възможности и няма аналог в българския тв ефир.

На кастингите за шоуто се явиха близо 11 хил. българи, но едва малцина от тях ще имат възможността да се сблъскат лице в лице с част от разнообразието на екзотичната фауна.

Петте вида тарантули, които са доставени за шоуто, са чилийска роза, мексиканска огненокрака тарантула, хондураска къдравокосместа тарантула, мексиканска червеноколенеста тарантула и гигантска белоколенеста тарантула.

Сред останалите участници в „Страх“ са гигантският сив птицеяд от Южна Америка, стигащият до 25 см. императорски скорпион, както и
7-сантиметрови хлебарки.

В изпитанията ще се включат и питони, стигащи до 10 м., боа констиктор, царевичен смок, млечна и кралска змия, както и едни от най-устойчивите твари на планетата – плъховете.
Източник: avtora.com