Грандиозен семеен скандал е на път да разтърси Deep Zone Project. Китаристът на проекта – JuraTone (Любомир Савов) напоследък постоянно е в компанията на пет ослепителни красавици – Lady B и беквокалистките, заедно с които участва във финала на тазгодишната Евровизия. В последните седмици те буквално са неразделни, тъй като непрекъснато обикалят страната по концерти, интервюта и светски партита, и промотират парчето си Chance To Love You. JuraTone пък видимо е доволен от присъствието на красиви нежни създания около себе си, и не спира да ги лъскае по своя собствен, джентълменски начин.

Всичко това подразнило съпругата му – Юлия, която му звъни непрекъснато и откровено го ревнува от Lady B и останалите певици. Дидо от Deep Zone потвърди, че Юлия (която всъщност му е майка) му е заръчала да следи откъсо баща си (JuraTone) по време на концертите и среднощните партита.

Цялата драма започнала от снимачната площадка на песента Chance To Love You – по сценарий Lady B и JuraTone имат афера във видеото, и им се наложило да демонстрират близост за снимките. И двамата обаче приели с охота това, а след приключването на снимачния ден, китаристът на Deep Zone празнувал цяла нощ с екипа на продукцията. Напоследък ангажиментите му пък все по-рядко му позволяват да обръща внимание на съпругата си Юлия, което допълнително я подразнило и я карало да ревнува.

Изживявайки се в ролята на “шпионин” обаче, Дидо ни увери, че между JuraTone и Lady B няма нищо повече от приятелски и професионални отношения.
Източник: erogance.eu