Орлин Павлов ще е кавалер на Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier!
На собствения си бал си чаровникът бил сам, защото дамата му така и не дошла.

Един от най-големите БГ чаровници – певецът и победител в Dancing Stars Орлин Павлов ще придружава на абитуриентския й бал победителката в традиционния конкурс на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка. Красавицата ще има възможността да блесне не само с великолепен тоалет на дизайнерката Аля Милушева, а и с невероятен кавалер. „На моя бал дамата ми така и не се появи и затова сега за мен ще е двойно удоволствие да придружа абитуриентката на Dir.BG и Astella“ – усмихнато споделя Орлин.

Конкурсът за Най-красива абитуриентка се провежда от 2007-ма година, когато беше спечелен от Габриела Георгиева. Тя отиде на бала си в ефектна малка черна рокля на Astella, а неин ВИП придружител беше Дидо от Д2. Най-красива абитуриентка на 2008 стана Елена Коларова, чийто кавалер пък беше Графа.

Всяко момиче, което завършва училище тази година може да участва в конкурса, ако подаде свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail на dir.bg. Срокът за подаване на „документите“ е 31 март, когато 10-членно жури ще избере 10-те най-атрактивни момичета. От тази десетка в началото на май потребителите на Dir.BG ще имат възможността да изберат победителката чрез интернет гласуване. Тя ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от Фешън салон Мода Натали, гримирана от Фани. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG.
Източник: erogance.eu