Соул и r’n’b певицата Бойка Щерева, известна под псевдонима Lady B, записа съвместна песен с китариста на Deep Zone – Любомир Савов – Juratone. Парчето се казва „Chance to love you“ и успя да се класира за финала на конкурса „Евровизия“.

„Песента е музикантска и само професионалистите могат да я оценят подобаващо“, каза за Avtora.com Lady B.

Автор на музиката на „Chance to love you“ е Любомир Савов, който създава и текста на парчето, с помощта на Майк Джонсън (Mike Johnson) от 2-4 Family.

С „Chance to love you“ певицата дебютира в конкурса „Евровизия“, който според нея е възможност за създаване на повече качествени български песни.

„Не знам защо много популярни бг изпълнители не искат да се явяват на конкурса, може би ги е страх, че няма да спечелят“.

Песента носи популярното напоследък соул-поп звучене, характерно за 70-те години на миналия век. Според Lady B, завоят към ретрото е напълно естествен процес, имайки предвид еднообразието в съвременната музика.

Вече е в ротация и видеоклипът към „Chance to love you“, с режисьор Васил Стефанов.

В лентата Lady B демонстрира съвсем нова визия. Певицата обаче категорично отрече слуховете, че се е подлагала на пластични операции.

„Винаги съм била много ексцентрична и скандална, но вече искам да туширам този имидж“.

Lady B коментира и думите на колежката си Анн-Джи, която по-рано в интервю за Avtora.com също каза, че възнамерява да „смекчи“ предизвикателното си поведение.

„Писнало ми е да ме приемат за жена тип „кучка“. Това, че в клиповете обичаме да сме отракани и скандални, не означава, че в действителност сме такива“.

Изпълнителката сподели още, че през последните три години е отсъствала от родната сцена, поради музикални ангажименти в Дубай и САЩ. Понастоящем, заедно с Juratone възнамеряват да продължат съвместната си работа и да запишат още парчета със звученето на „Chance to love you“.
Източник: avtora.com