Скандалната Ками следи VIP Brother 3

Певицата Камелия прие без колебания да застане пред камерите на Нова телевизия като водещ на „Голямата уста” , както вече ви съобщихме преди доста време. Сега вече това е факт. „Не ни се наложи да я убеждаваме. Разговорите минаха гладко и бързо. Камелия е изключително развълнувана от новата перспектива, която се отваря пред нея.” – споделиха продуцентите на VIP Brother 3. В «Голямата уста» Зли езици повече няма да има. От хапливо токшоу предаването се превръща в забавно шоу с комедийни елементи, жива публика и много игри с телевизионната аудитория. По време на «Голямата уста» както Камелия, така и нейните гости ще влизат в къщата на VIP Brother 3 и ще разговарят със съквартирантите в реално време. Тази привилегия ще могат си отвоюват и малцина от телевизионните зрители, които за целта ще участват в специални игри. В «Голямата уста» ще има актьорски скечове, които пресъздават събитията от къщата. Изцяло нетрадиционен за телевизията гардероб е избран за водещата Камелия.

Една от най-авангардните български дизайнерки се нае със задачата да облича предизвикателната певица.
Камелия е родена през 1971 г. в Чипровци. Тя е единствената българска поп-фолк певица, минала през IQ тест. Има 4 издадени албума, както и 4 турнета с останалите изпълнители на „Пайнер”. В началото на миналата година Камелия се завръща от турне в САЩ, което протича с огромен успех.

„Пожар-жената” ще участва тази вечер, 24 февруари, в Осмите годишни награди на телевизия „Планета”, където е номинирана в три категории – Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип („Фалшива кожа”), Видеоклип на 2008 г. („Фалшива кожа”) и Певица на 2008 г.
Източник: vip-bg.info