Момчетата от Gravity Co., които са доста напреднали с работата по новия си албум, ще представят част от актуалните песни в тесен кръг. С концерт в столичния Social Club на 8 януари, групата ще презентира за първи път пред публика новия си звук

Музикантите от Gravity Co. споделят, че имат много песни, от които трябва да подберат подходящите за следващ албум. Въпреки това, те не са спрели да композират нови тракове.

Участието в Social Club е и единствената им дата за България през януари. На 15.01 бандата ще участва на фестивала Eurosonic (Холандия), където ще представи новите парчета, както и стари, но изцяло преаранжирани.

След Грьонинген, музикантите ще мобилизират потенциала си за второто издание на френския фестивал TignesFest, където са поканени за хедлайнери.

Както и миналата година, между 15 и 19 април алпийският курорт Тание ще стане притегателен център за ценителите на новия и експериментален звук от цяла Европа. В подбора на артисти ключова роля имат популярни радиоводещи от трите най-големи английски станции – XFM, Radio 1 и Kiss FM.
Източник: avtora.com