Навръх Коледа, в ефира на БНТ, Стоян Янкулов предложи брак на партньорката си в живота и на сцената – Елица Тодорова. Въпреки публичността, която получи годежа, 5-тите от Евровизия нямат намерение да правят обществено достояние и самата брачна церемония.

„Това, че Стоян е решил годежът ни да бъде явен и споделен, не означава че и сватбата ще бъде такава. Винаги съм си мечтала за тайна сватба, на някой остров близо до водата или сред гората“, каза за Avtora.com Елица Тодорова.

Стунджи поиска ръката на партньорката си в предаването „На Коледа със…“ с водещ Димитър Цонев. „Стоян успя да реализира великолепна изненада за мен!“, каза oще Тодорова.

„Вълнението му беше толкова силно, че ръката му трепереше, докато изричаше всички тези романтични думи. Решението да го направи точно на Коледа е било взето от него още преди месец, когато е търсил годежния пръстен в Берлин“ .

Междувременно, на двамата музиканти предстои да заснемат видеоклип на песента „Огън“, а през пролетта на 2009 г. ще представят и новия си албум „Вода“. Елица Тодорова и Стоян Янкулов подготвят и голям екологичен концерт-спектакъл, който ще се състои на 6-ти април в зала 1 НДК.

„Двамата със Стоян сме лица на Кампания срещу Глобалното затопляне за 2009 г. и за нас това е изключително сериозен и отговорен ангажимент, който е продължение на 3-годишната ни дейност, свързана с екологията, опазването на планетата Земя, разделното събиране и рециклирането на отпадъците“, поясни плановете си за бъдещето Елица Тодорова.
Източник: avtora.com