Адреналинката Яна от шоуто „Господари на ефира“ е бременна в третия месец от приятеля си – дизайнера Ивайло. Нейните екранни изяви ще поеме нова адреналинка, която ще се появи в ефир в началото на 2009 г.

Яна ще прекрати участието си в шоуто „Господари на ефира“ през месец януари. „В момента търся момиче на нейно място – русо, разбира се“, каза за Avtora.com продуцентът на предаването Джуди Халваджиян. „До края на сезона на шоуто Жана ще си партнира с това ново момиче“.

През март 2009 г. екипът на предаването ще обяви конкурс за набирането на две нови адреналинки. Официалният кастинг ще протече през летните месеци, а дебютът в ефир на новите момичета ще се състои през септември.

Междувременно, от 15-ти декември водещият Димитър Рачков ще преустанови задълженията си на водещ и ще се завърне на малкия екран през месец март 2009 г. заедно с актьора Васил Василев – Зуека. Все още не ясно кои ще бъдат новите водещи на „Господари на ефира“. „Рачков и Мария Игнатова ще почиват известно време като двойка, като Мария ще се появи обратно в ефир през септември“, каза още продуцентът.

Репортерът Мавриков ще прекрати изявите си в „Господари на ефира“ в периода февруари-март, поради актьорски ангажименти. „Разполагаме с много репортери в София, така че това няма да бъде проблем“, допълни Джуди Халваджиян.
Източник: avtora.com