Метъли, рокаджии с мотори и запалени фенки на айдъла Тома се събраха в подземния паркинг срещу х-л „Шератон“ за промоцията на първия албум на младия рокер. В подкрепа на своя колега презентацията уважиха куп участници в ТВ конкурса, сред които Невена Цонева, Нора, Ясен Зердев, приятелката на Тома – Елена.

За да ударят пък едно колегиално рамо, сред гостите присъстваха още Дичо, Ивайло Крайчовски от ФСБ, Васил Гюров от Ревю, Митко Кърнев и Дидо от D_2 и др.

Самият Тома постави начало на шоуто си, появявайки се на мотор, обкръжен от млади рокерки-мотористки. Заедно с изпълнителя, на сцената се качи група, включваща музикатите Георги Янев, Митко Семов, Милен Кокушаров, Емо Бонев и Пепи Главанов.

Гост-участник в промоцията бе Димитър Ковачев – Фънки, който се поразкърши вокално за изпълнението на песента „Пластмаса“. Прозвучаха още „Герой“, „Нямам време“, „Няма място в теб“, както и метъл кавър на диско хита на Hot Chocolate – „Everyone’s a Winner“.

Непосредствено пред сцената се бяха събрали множество разгорещени рок фенки, които по време на цялата промоция скандираха името на Тома. Сред публиката се отличи и фен-клуб от Пазарджик, подкрепен със самодейно изработени плакати.

Дебютният албум „Герой“ на Тома включва 11 композиции и се разпространява от Вирджиния Рекърдс.
Източник: avtora.com