Талантливите момичета от група Сахара вече са готови с първия си видеоклип. Неговата премиера ще бъде в Шоуто на Слави по bTV на 17 декември, когато специални гости в предаването ще бъдат Нина, Евелина и Боряна.

Видеото е към дебютната песен на триото – „Strictly for us“, която се върти в радио ефира от ноември. Сингълът вече стремглаво изкачва родните музикални класации. Песента е от каталога на Universal music, аранжиментът е на Мага и Десислав Данчев.

Режисьор на видеото е екс Мангасарянът – Сашо Среброто: „Самото заснемане на клипа стана много бързо, с момичета се разбрахме супер лесно. Възхитен съм от работата си с Нина, Евелина и Боряна.

Въпреки годините и фактът че това е първия им клип, се държаха много професионално, правиха това, което изисквах от тях и съм много доволен от крайният резултат. Пожелавам им много успехи.“

За видеото бе подготвена специална хореография от Петя, хореограф със сериозна репутация, работила с Руши, Мария Илиева, Графа. За декор на снимките бе използвана единствената в България LED стена от последно поколение, произведена от световния лидер BARCO, собственост на Жокер Медиа.

Върху екрана с размери 7/5 метра бе излъчвана специална анимация. Сахара вече са готови с втория си сингъл и продуцентите им вече обмислят как да го филмират.
Източник: actualno.com