25-годишната Альона пред развод със съпруга си милионер

Двадесет и пет годишна украинка, омъжена за британски милионер, е новата любовница на Кристиано Роналдо. Според „Нюз ъф дъ Уърлд“ става дума за Альона Хейнс, която има брак с бизнесмена Джон Хейнс (50). Брюнетката е лице на няколко уебсайта за запознанства между млади жени от бившия СССР и самотни британски мъже.

Папараци са заснели 23-годишния Роналдо и Альона да обядват в ресторант с друга двойка. След това съотборникът на Димитър Бербатов и украинката отпрашили в неизвестна посока с автомобила на играча – Порше Кайен.

Независимо че от известно време насам двамата са разделени, съпругът на Альона побеснял, след като разбрал за връзката й с Роналдо. Джон Хейнс е категоричен, че със сигурност предстои развод. Няколко дни преди да научи за изневярата на любимата си, бизнесменът празнувал половинвековния си юбилей в компанията на Альона. „В никакъв случай не бих седнал с нея на една маса, ако знаех, че няколко нощи преди това тя е била с Роналдо. Бракът ни вече е история“, заявил богаташът пред познати.

Той вече е наел детективи, които да съберат повече информация за забежката на съпругата му. Джон Хейнс смята да разговаря и с Кристиано. „Този ще си има работа с мен. В крайна сметка с Альона сме заедно от 5 години и правехме планове за деца“, добавил оскърбеният съпруг.

50-годишният британец се запознал с бъдещата си съпруга в Одеса преди 5 години, когато тя била само на 20. „Преди да се разделим, Альона разправяше на всичките си приятелки, че ще си имаме бебе. Даже й бях купил много хубав диамант за рождения й ден, както и някои други неща. Всичко обаче вече изхвърлих в тоалетната“, завърши бизнесменът.
Източник: donbalon.eu