Поп-фолк певицата гостува на „Шоуто на Азис“. В него тя разкрива подробности от личния и професионалния си живот и дори се престраши да посвири на някои инструменти.

В него тя откровено си признава, че няма финансова бариера, когато е с мъж. „Била съм и с бедни мъже“, казва тя, но въпреки това е на мнение, че ако любимият й изкарва по-малко пари, би се комплексирал до нея. Според нея марката на колата на един мъж не определя какъв е той. Певицата има по-големи предпочитания към външния вид на претендента си, отколкото към банковата му сметка. Тя харесва тъмните типажи, въпреки че в десегашните й връзки преобладават блондините.

Поп-фолк изпълнителката е категорична, че славата не й пречи. Тя сподели, че няма проблем за нея да се разхожда сама по улиците и вниманието на почитателите й по никакъв начин не я притеснява. Преслава дори заявява, че не се чувства звезда. „Не съм достатъчно смела, да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесват, но това е до време“, скромничи носителката на приза за най-добра поп-фолк певица за 2007 година.
Източник: deltanews.bg