След като отнесе всички награди за дебют и албум на годината, младата поп звезда Невена е готова със съвсем нов сингъл! Парчето се казва „Името ми“ и съвсем скоро ще дебютира в родния ефир.

Текстът на песента в българския й вариант е на Ивайло Вълчев. Невена записа и версия на английски език, която се казва „Give It To Me“. Музикален продуцент на „Името ми“ е Венелин Венков, който изпълнява и барабаните в парчето.

Музиката е написана специално за Невена от много актуалния напоследък норвежки авторски екип DSign Music. За много кратък период от време авторите от DSign Music се превърнаха в едни от най-популярните хит мейкъри в Европа. Техните песни са по върховете на европейските класации, изпълнявани от най-известните имена на поп сцената в момента.

Песента, подкрепена от NESCAFE 3in1, е с ободряващото участие на Стоян Роянов Я-Я, който тук за първи път свири на индианска флейта, и феноменално талантливият Skiller, национален шампион по бийтбокс. Очаква Ви сблъсък с Mr. Три пъти по едно и горещата намеса на бийтбокс майстора категория супертежка-и-няма-такъв-човек, Skiller – Master of the Human Beatboxing.
Източник: actualno.com