Попфолк певицата Мария, Димитър Ковачев-Фънки и Дони ще бъдат членовете на журито в третия сезон на музикалното шоу „Music Idol“, научи Avtora.com от източник, близък до продукцията, пожелал анонимност.

Avtora.com се свърза с един от главните редактори на „Music Idol 3“ – Витомир Саръиванов, който не отрече информацията. „Има водени разговори с тези хора, но просто не мога да потвърдя 100 %“, каза Саръиванов.

Междувременно, вече е факт кандидатстването за участие в предстоящия сезон на музикалното реалити, като крайният срок за това изтича на 15-ти януари 2009 г.

Предварителният кастинг в „Music Idol 3“ ще премине през градовете София, Варна, Бургас и Пловдив. За първи път прослушването ще излезе и извън границите на страната, достигайки до съседна Македония.

Официално потвърждение кои са членовете на журито в „Music Idol 3“ ще бъде получено в средата на месец януари 2009 г. от Иван и Андрей, в качеството им на продуценти на шоуто.

Журито в третото издание на „Music Idol“ ще включва само трима души и няма да има председател, в памет на Маестро Вили Казасян.
Източник: avtora.com