Първият талант на лейбъла „Стерео стая” изгря не само на музикалния небосклон, но и в едно от най-красивите съзвездия в космоса. Младата изпълнителка бе поканена да бъде една от орисниците на новото българско научнопопулярно издание „Списание 8”. В знак на благодарност организаторите изненадаха певицата със специален подарък – звезда на име „Криста”.
По време на официалното представяне на новото „Списание 8” Криста прие предизвикателството заедно музикантите от Gravity Co., Любо, Маги Малеева и Астор да участва в инициативата „Звезди рисуват звезди”. Вместо начина, по който си представят звездите в небето, те трябваше да изобразят друга известна личност. Младата певица с лекота нарисува звездата от българската музикална сцена, на която винаги се е възхищавала, а именно Мария Илиева.
Криста получи сертификат с координатите и карта на звездата, носеща нейното име, лично от главния редактор на списанието – Ганета Сагова. Звездата „Криста” се намира в съзвездието „Касиопея”. За съжаление само малка част от звездите в това съзвездие могат да се видят с просто око (в ясна и безлунна нощ). За разлика от тях, обаче талантливата изпълнителка все по-често и ярко блести на родната ни сцена. В събота тя ще се изяви заедно с музикалния си продуцент B.O.Y.A.N. на Коледния концерт на Софийски духов оркестър, а съвсем скоро предстои и представянето на техния съвместен клубен проект, в чиято реализация участват също WahTony (Tri-O-Five) и маестро Живко Петров. Това са само част от изнендадите, които красавицата подготвя до края на годината.
Източник: erogance.eu