Певицата Камелия продължава да бъде във форма и да изглежда като манекенка, макар да приближава 40. Тайната й не е в уменията на пластичен хирург или пък в някаква специална диета, пише 19 минути. Напротив, блондинката е известна с това, че обича да си угажда и не приема ограничения.

Камелия просто практикува активно онова, което светът въприе като новата каланетика – т.нар. бели денсинг. Тя ще демонстрира своите умения да прави чупки в ритъма на кючека и пред публика по Нова година. Златната рибка на попфолка е избрала за целта морския бряг. та“. На концерта за 7 години Телевизия „Планета“ Камелия за първи път представи най-новото попълнение в своя репертоар с провокативното заглавие „Оргазъм“, а Глория изпя за сефте „Усещане за мъж“.

Най-новото попълнение на „Пайнер Мюзик“ – Бони представи песента си „Сладък грях“. Гостите на шоуто имаха възможността да чуят за първи път и съвместната песен на Малина и Галена. Да се върнем към кючека. Камелия организира специална Ориент вечер в хотела, където за празниците се събират всички звезди – “Иберостар Обзор Бийч – Изгрев”. Изпълнителката заявила на майтап пред приятели: “Заради подготовката на зашеметяващото шоу на Златни пясъци нямам време дори да се омъжа”.
Източник: vip-bg.info