Популярната изпълнителка Ирина Флорин засне видеоклипа към последния си сингъл, озаглавен „Безплътна“. Песента е част от предстоящия нов албум на певицата, който се очаква на пазара до края на 2009 г.

Автори на „Безплътна“ са музиканти от проекта „Давидъ“ – Татяна Йосифова и Димитър Паскалев. Видеото към песента е по сценарий и режисура на Александър Моллов, който е и оператор на лентата.

В клипа Ирина Флорин си партнира с популярни манекенки от агенциите „Ивет фешън“ и „Exground“, като в снимките са използвани тоалети от модния бранд на Флорин – IF. „От години имах идеи, обвързани с модата и се забавлявах много с нея и модните тенденции“, каза за Avtora.com Ирина Флорин.

„Така започнах да се занимавам с мода. Усещах нейната силата и това ме правеше щастлива – определено модата ме вдъхновява за творенето на музика и обратно“, допълни IF.

Песента „Безплътна“ е първият сингъл на Ирина Флорин след близо двугодишно отсъствие от българската музикална сцена. „Имах нужда от известно откъсване от музиката. Исках да потърся ново звучене, нови нюанси“, коментира Ирина Флорин.

„Не намирах подходящите хора основно. През цялото това време, естествено, изпитвах нужда да вляза в студио и да записвам, но исках нещо ново“, каза още певицата.

Предстоящият нов албум на Ирина Флорин, който ще се появи до края на 2009 г., ще включва седем оригинални песни и три ремиксирани версии на други композиции на изпълнителката на „Цвят лилав“. Албумът не съдържа дуетни композиции, но Ирина Флорин не изключва подобни музикални формати за в бъдеще.
Източник: avtora.com