Попиконата схруска невръстен бразилски манекен след развода си с Гай Ричи
Който си мисли, че Мадона се е развела заради бейзболната звезда Алекс Родригес, не е много близо до истината. Вярно е друго, че Алекс се разведе заради нея. Попдивата обаче има ново увлечение. Става дума за младичкия бразилски модел Хесус Лус.

Двамата се запознали на снимки за списанието W в Рио де Жанейро и помежду им незабавно се появило привличане. Според медиите в Бразилия Мадона и Хесус се целували страстно, но за сериозна връзка не можело да се говори. Спорно е дали нещата стоят точно така, защото певицата поканила Хесус да я придружи до Сао Пауло. Той, разбира се, приел. „Прекрасен избор – хем Мадона ще се развлича, хем децата й ще има с кого да гледат анимационни филми“, коментират жълтите издания в Бразилия.

В неофициалното състезание „Кой кого“ бившият съпруг на Мадона – режисьорът Гай Ричи, също отбеляза няколко точки. Той излиза с Джемайма Хан, екссъпруга на знаменития пакистански играч по крикет Имран Хан. Джемайма е красива, богата и известна. И което не е за подценяване – свободна е.
Източник: donbalon.eu