Певицата и барабанистка Елица Тодорова ще направи серия посещения в родният си град Варна и музикалното училище в София преди коледните празници за да зарадва младите таланти на България.

Музикалното училище във Варна вече очаква именитата варненка. Директорът на НУИ “Добри Христов” е споделил, че Елица ще подари на децата от училището дикове, DVD-та, плакати и палки на всички ученици от специалностите народно пеене и ударни инструменти от класовете на Палвлинка Тодорова и Далила Неделчева.

Подаръци ще получат и талантите от музикалното училище във София със специалност ударни инструменти от класа на Мария Палиева. Освен тях на 19.12. дисковен за Коледа с музиката на Елица и Стоян ще получат и сдружението за незрящи деца в София.

Елица вече е готова и с Коледният подарък на Стоян Яанкулов. От чешкият център в София, журналистът Явор Дачков сподели че Елица е подготвила страхотна изненада на Стоян. Джаз Концерт на 9.12.2008 от 21. часа в Чешкият център. Концертът Стоян Янкулов и приятели ще бъде издаден и на диск на началото на 2009. На сцената заедно с него ще се качат едни от най изявените джаз имена: Ангел Заберски, Михаил Йосифов и др. Самият Стоян все още не знае за концерта и ще бъде информиран минути преди старта, за максимално повдигане на настроението в концертната зала.
Източник: erogance.eu