По време на коледните и новогодишните празници „Вечерното шоу на Азис“ ще постави изпитания пред редица именити български актьори и певци, които ще трябва да си заслужат подаръците от скандалния водещ.

Азис е подготвил няколко празнични издания на предаването си, в които акцентът ще са предстоящите празници. Той ще раздаде и специални подаръци на своите гости, които обаче те ще трябва да си заслужат. На Коледа Азис ще подложи на изпитание уменията на Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Руслан Мъйнов, Преслава и Владо Карамазов, а в навечерието на Нова година – Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Ивана, Теди Кацарова и Силвия Кацарова, Мариана Попова, Деси Добрева, както и бившия вокал на група „Те“ Любо.

Изненада

Шоуменът е подготвил майтапчийска изненада за всеки един от тях под коледната елха. Първа на изпитанията на Азис ще се подложи Марияна Попова, която ще трябва да покаже стъпките на ситно влашко хоро, ръченица и право хоро. Любо ще получи гел за силна фиксация и гребенче, за да поддържа стилната си прическа. За да защити подаръка си той ще трябва да направи кана за вино от глина на грънчарско крачно колело. Деси Добрева ще трябва да изтанцува казачока, който е научила докато е била в Москва. В замяна на това ще си тръгне от шоуто с албума на бившият й шеф Слави Трифонов. Силвия Кацарова ще намери под елхата макет на „Големия кораб “ и капитанска шапка, за които ще трябва да запретне ръкави и да напълни пуйка с кестени и сини сливи. На дъщеря й Теди Кацарова Азис ще подари английско-български речник, за да попее малко на български. Ивана също ще се изявява като готвачка, то тя ще майстори баница. За нея певицата ще получи правилник за движение по пътищата и дрегер, за да не кара бясно на червено, както се пее в известна нейна песен.
Източник: deltanews.bg