Продуцентите на Ъпсурт подготвят уникална за България кампания за представяне на новото видео на хип-хоп триото „Допинг тест”. В продължение на два месеца екип от специалисти разработва проект за сайта www.upsurd.bg, на който клипът ще може да се гледа ексклузивно. Интернет страницата на Ъпсурт е без аналог, изключително интерактивна и заредена с десетки изненади за феновете. В момента на сайта могат да се гледат кратки клипчета, които разкриват отделни части от мейкинга на видеото.
Сингълът, дует с Дичо, беше представен премиерно на наградите на ТВ ММ, а във видеоверсията, заснета от режисьора Стоян Радев, участва и балет Нова. Според продуцентите от Free Agents това е най-забавното видео за 2008, след клипа за партийния конгрес на БСП.
Клипът е заснет в зала Фестивална, а снимките продължили цяла нощ. Стоян Радев споделя, че има достатъчно материал, който показва Живота като една нелепа напредвара, скачане с брашнени чували и лутане в пустотата на материалното…разбира се, с известна доза делириум.
„Нагледахме се на какви ли не глупости през последната година” – казва Ицо Хазарта, – хора полудели от лесно спечелени пари, желанието за известност, употребата на твърде много некачествени наркотици. Това е една пародия, в стил френски бардак отпреди Гилотината в абсурден микс със Спартакиадите от преди 10 ноември.”
„Нямаме избор – в тази страна сме обречени още дълго да ни слушат и гледат, колкото и да не ни се иска – казва в заключение Бъч от Ъпсурт, сочейки към надпис в зала Фестивална: „Спортът за един мирен свят” – написан от незнаен демагог през далечната 1976 година.
„Пийте повече витамини и енергийни напитки!” – обажда се някъде от ноемврийската мъгла Бат Венци.
Източник: erogance.eu