Русокосата адреналинката от „Господари на ефира“ сподели, че с приятеля й Ивайло не са искали дете в момента. Сега обаче тя е в очакване на майчинството си, а защо не и на сватба, но едва след като роди.

„Не планирахме да забременявам в близките месеци“ споделя Яна, която вече навлезе в четвъртия си месец. За нея това е нещо неочаквано и непознато, което едновременно я плаши и я прави щастлива. „Не сме готови за дете“, единодушни са двамата вклюбени. Въпреки това не са помисляли да не задържат бебето, защото така или иначе са искали някой ден да станат семейство. Плановете им обаче са били това да стане след края на 4-годишния договор на Яна с „Господари на ефира“, който изтича лятото на следващата година, тъй като работата там много й допадала и не искала да се отказва предсрочно. Това обаче ще й се наложи, защото съвсем скоро тя няма да може да кърши стойки върху масата на водещите в компанията на Жана.

Яна и Ивайло плануват да се оженят, но едва след раждането на детето, защото адреналинката иска да бъде във форма за сватбата, а не булка с огромен корем. За момента тя не е изгубила фината си линия и е качила едва 6 килограма. „Искам да усетя всички хубави моменти от майчинството, които тепърва ми предстоят“, споделя развълнуваната бъдеща майка.

Двамата с Ивайло се запознали в столичен бар преди 2 години. „Позната си ми отнякъде, но не знам откъде…“ е била първата репликата на дизайнера, която Яна си припомня със смях. Тогава го помислила за поредния сваляч, но след обаждането му на следващата нощ в 2 часа през нощта тя си променила мнението. „Беше много мило и разбрах, че между нас нещата може и да се получат“, споделя русата половинка на танцувалния дует в шоуто за майтапи.
Източник: deltanews.bg