Мис България 2001 – Ивайла Бакалова, ще разкрие пикантни подробности от интимния си свят в предаването „Търси се“ в Събота. Не тя, а нейната майка, която й помага в отглеждането на малката и дъщеричка Рая, ще разкрие, че най-трудният период в живота на щерка й е раздялата с бащата на детето й – Румен, след която Ивайла изпаднала в дълга и тежка депресия, съобщават пиарските информации. Незнайно защо са пропуснали най-същественото, че това не е кой да е Румен, а Румен Гайтански, по известен като Румен Вълка. Човекът, който направи огромни пари от боклука на София и кара най-скъпите автомобили в света. Самата Ивайла Бакалова ще сподели за отношението си към бащата на Рая, ще разкрие причините за раздялата с него, а зрителите ще научат дали в момента има мъж до себе си.
Двама от тримата й братя ще разкрият, че като малка Ивайла е нямала самочувствие за външния си вид и е живяла изцяло в сянката на близначката си Божидара. Самата тя ще признае, че дълги години с Ивайла не са били особено близки и в отношенията им е липсвала топлина.
Друга емоционална среща на гостенката в шоуто е с любимата учителка на варненката, която пък ще издаде малко известен факт от биографията й, а именно, че е правнучка на поета Цанко Церовски. /vip-bg.info