Крум грабна наградата на публиката на тазгодишното издание на „Охрид фест – Охридски трубадури“. Изпълнителят изправи на крака присъстващите в „Долни Сарай“ по време на представянето си. Той изпълни „Модел на греха“ по музика на композитора Оцко и текст на Росен Димитров. За приза на публиката Крум изпревари участници от Македония, Хърватска, Словения, Сърбия, Черна гора с ефектното си сценично присъствие и хореография, в която го подкрепяха момичетата от Балет Магия. „Модел на греха“ пък даде заявка да се превърне в хит. Около това мнение се обединиха официалните гости – композитори, текстописци и организатори.

След изпълнението му, за да го поздравят, зад кулисите дойдоха сръбската поп звезда Боян Биелич и хърватската актриса и певица Антония Шола, а в „Долни Сарай“ се чуха възгласи „Браво, България“.

„Изключително съм доволен от представянето ни. С момичетата от балета имахме сериозна подготовка и това доведе до отлични резултати. Съвсем скоро песента „Модел на греха“ ще бъде пусната на сингъл, така че ще бъде факт в радио и телевизионния ефир“, споделя Крум.
Българският изпълнител получи покана да участва в австралийско турне идното лято. „Засега не знам подробности, предстоят преговори между организаторите и продуцентите ми от „Ара мюзик“, уточнява Крум.

Четирите фестивални вечери бяха излъчени по Balkanika Music Television, която е официален партньор на „Охрид фест“. Тази година над 100 участника премериха песни и представяне пред зрители от всички балкански държави. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com