Италианският премиер Силвио Берлускони е подарил на американския президент Джордж Буш диск със своя хит „A Silvio“ (На Силвио). Подаръкът обаче е в английски вариант и се нарича „To Silvio“, съобщиха италианските медии.

Подаръкът бил връчен на височайшия гост по време на визитата му в Рим през юни. Според дипломатически източници Берлускони дал единственото копие на диска по време на вечеря в резиденцията на американския посланик в Рим. Буш обаче не бил информиран, че това е химнът на политическата кампания на Берлускони.

Много скоро предстои да излезе и нов диск на Берлускони с отдавнашния му музикален „партньор“ Мариано Апичела. Неаполитанският певец работи в момента по нов албум с 14 песни.

Премиерът се изявява в ролята си на певец и автор по време на паузите си във вила „Чертоза“ на остров Сардиния, където прекарва ваканцията си. Според Апичела любимата песен на двамата певци е „C’e’ amore“ (Има любов). Текстът на песента, написан от Берлускони, гласи: „Има любов, която се запалва, както се запалва звезда и със силата на целувките те кара да се чувстваш красива. Има любов, която те събужда, когато нощта е тъмна и прогонва страха. Има любов, която те обърква и ти подскача в гръдта, има и любов, която те търси само напук“.

Предвижда се дискът да излезе през декември, но не е изключено и да се забави заради многобройните ангажименти като премиер на Берлускони.

По традиция Берлускони и Апичела не докосват в песните си никога теми, свързани с политиката. /prontosofia.com

Още новини в Novini.elitno.com