Ивел Йорданов е един от моделите избрани за промоционалната кампания на мъжката колекция бельо на португалския футболист Кристиано Роналдо.

„Да бъда актьор и известен модел“ е основната амбиция на Ивел Йорданов.

В момента участва в конкурса Best Global Model 2016 като представител на България. В програмата на конкурса в португалската столица всички участници в международната красива надпревара се срещнаха с кмета на Лисабон г-н Фернандо Медина. Представителят за България Ивел Йорданов лично подари на португалския градоначалник лимитирана серия от розово масло, визитната картичка на България и емблематичната биофреш българска роза.

ivel iordanov, бельо Кристиано Роналдо, бельо Кристиано, бельо Роналдо, колекция бельо, бельо, Ивел Йорданов, Ивел Йорданов бельо, Ивел Йорданов снимки, Ивел Йорданов конкурс

Той е на 22 години и в момента учи икономика и управление. Родом е от старопрестолния град Велико Търново.

За модния подиум Ивел Йорданов изгрява от сцената на Мистър София 2015,продуциран от Атанас Лазаров. Ивел заема първи подгласник. Следва световен конкурс в Анталия, Турция от където си тръгва с приз за най-красиво тяло и отново втори подгласник. Амбициозният топмодел е и предпочитан от модната седmица Sofia Fashion week 2015,2016. Лично дизайнера на мъжкия бранд Carducci Осма Узун избра Ивел за лице на марката в съседна Турция.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook