Червеното и русото са хитовете на топлия сезон

Светли и тъмни нюанси на червеното, виолетово и платинено русо – това са основните актуални цветове за пролетно-летния сезон на 2012-та година. Популярният стилист Лоренцо Беларди донесе новините директно от Милано, където твори и работи. Той демонстрира на живо тенденциите по време на семинар, организиран от Antoanette Beauty&Hair Business.

На живо бяха представени нови техники на боядисване с демонстрация на новата модна линия при кичурите, които трябва да стоят небрежно и максимално близо до естественото, а не в идеално подредена и отчетлива форма. Беше представена и модната линия в подстригването. За пролетно-летния сезон много актуална ще бъде късата дамска подстрижка, а дългата коса ще си остане евъргрийн, етажирана и със спираловидни къдрици или небрежни букли. Номер едно при мъжете е прическата „английски лорд” със силно скъсяване на тила и обем в горната част.

Заедно с президента на фирма Antoanette Beauty&Hair Business Антоанета Цветанова, Лоренцо Беларди разказа и за най-хитовите продукти и терапии, с които може да се постигне максимална ефективност и здравина, въпреки третирането, сред които – биоламиниране на косата с чудодейното мароканско масло от арган. За да се предложат максимално добри идеи на бъдещите абитуриенти, освен най-модните прически, бяха показани и тоалети от новата колекция на „Юнона”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook