София Абрамович за първи път показа красивото си гадже през ноември 2020 г. След това мистериозният мъж започна да се появява много често в публикациите в социалните мрежи на дъщерята на руския олигарх.

Красавецът е дал годежен пръстен на богатата наследница по време на почивката им на карибския остров Сен Бартелми (по-известен като Сен-Барт) и тя, очевидно, е приела предложението.

„Снощи беше нощ, която никога няма да забравя. Какво прекрасно начало на годината! “ – написа под снимка в Инстаграм Абрамович.

София е на 26 години и е средното от петте деца на Роман Абрамович и бившата стюардеса Ирина Маландина. Тя има по-големи сестра и брат – Ана и Аркадий, и по-малки – Арина и Иля. През 2006 г. родителите й се развеждат и баща й се жени за дизайнерката Даря Жукова, от която има още две деца – Аарон и Лия.

През 2017 г. Роман и Даря се развеждат, а сега тя очаква дете от втория си съпруг – гръцкия корабен магнат Ставрос Ниархос.

София е първото от децата на Абрамович, което ще вдигне сватба. По-голямата й сестра Ана беше сгодена, но до подпис не се стигна.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook