Фолк певицата Галена не може да чака повече. Тя пусна своята нова песен „100 живота“. Видеото е със специалното участие на Иво Аръков.

„Не мога да чакам повече! След тези близо два месеца в изолация май дойде моментът да започнем малко по малко да се завръщаме към предишния си начин на живот. Обичам тази песен и се надявам да се настани в сърцата ви поне за … 100 живота”, разкрива звезда номер едно в попфолка.

Галена изказа специални благодарности на актьора за „целия тормоз, на който го подложих“.

Двамата дотолкова са се вживяли в ролите си, че биха дали повод за съмнение за отношенията им извън снимачната площадка, коментират феновете на изпълнителката.

„Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръков за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих.“, казва фолк звездата.

„Специални благодарности на целия екип и най-вече на Галена за красивия проект, който създадохме заедно с много любов, професионализъм и отдаденост! Честита премиера и на добър час!“, написа водещия на предаването „Мармалад“ по bTV в Инстаграма си.

Парчето „100 живота“ е дело на екипа: музика – Даниел Ганев и Ervin Gonxhi; текст – Анастасия Мавродиева, Мирослав Митев и Сиана; аранжимент – Даниел Ганев; режисьор – Виктор Антонов и оператор – Радослав Гочев.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook