„Един момент (комбинирай ме с теб)” стартира в ексклузивна ротация по Z-Rock и ще бъде представена с концерт в Строежа

В момента между пролетта и лятото излиза новият сингъл на група Остава „Един момент (комбинирай ме с теб)”.

Парчето вече е в ексклузивна ротация по рок радиото на България Z-Rock, а на живо феновете на групата ще могат да го чуят за първи път на 17 май от 22.00 часа на специален концерт в Строежа.

„Един момент (комбинирай ме с теб)” е с леко ретро звучене, едновременно напомнящо на сладката меланхолия от ранните албуми на групата, но с допълнено ново, позитивно настроение.

„Музикалната идея ми се върти от доста време, дрънкам си този риф още от периода, когато записвахме предния си албум” – разказва китаристът на групата Жоро.

„В един момент Дани ме подсети за него, решихме, че идеята е готина и с групата я доизмислихме. После Свилен реши, че това лятно настроение трябва да бъде пренесено и в текста и че ключовите думи ще са „един момент” и „комбинирай ме с теб”. Почти на самите записи се роди финалната версия” – признават от групата.

Записите и смесването на парчето са дело на Десислав Велчев, с когото Остава работят по всичките си албуми, освен Rock and Roll Song Designers?

До няколко седмици ще бъде заснет и клипът към „Един момент (комбинирай ме с теб)”. Режисьор ще бъде Мартин Илиев, чието дело е красивият кинематографичен мини филм към предишния сингъл на Остава – „Лека нощ”. Сюжетът се очертава повече от интригуващ и засега единственото, което от екипа издават е, че ще бъде с участието на една очарователна неконвенционална млада дама и… с неочакван край.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook