Нова Телевизия представя избора на Мистър България 2012
 
За първи път в България ще се проведе националният конкурс „Мистър  България”, а победителят ще представи родината ни на най-големия в света конкурс за мъжка красота – „Мистър Свят”,предават от организаторите  FH 1 Agency и  ПРофайл.  Грандиозният гала спектакъл ще се проведе на 15 май в бляскавата зала на  Рейнбоу Плаза.

Претендентите за титлата „Мистър България 2012” са избрани с над 10 кастинга в страната. Количеството желаещите да участват надминаха очакванията на организаторите – над 1 000 желаещи. Сред одобрените кандидати има интересни личности с разнообразни професии и хобита. Трудният избор на финалисти, доказа че българските мъже не отстъват на доказаната, по световните подиуми, красота и елегантност на българката. Те до един отговарят на световните стандарти на Мистър Свят – мъжествен, модерен, сексапилен, интелигентен и атлетичен.

Например 24-годишен полицай е един от кандидатите за титлата. Емил Милков от Видин е с опит на сцената, миналата година е станал Мистър Вършец. От 4 години младият мъж е автопатрул и вече има отличия, като пазител на закона. Отскоро е разпределен в село Арчар, където е отговарящ по район. „Тук е нужно повече полицейско присъствие за опазване на историческите ценности, защото е иманярски район“, обяснява Емил Милков. Доволен е, че началникът на участъка Сергей Бързашки го подкрепя в сценичните му изяви и го поощрява.

Един от най-красивите мъже в света, ексклузивно пристига у нас специално за събитието. Изваяният Лобсанг Арраке Кастеляно идва в родината ни, за да бъде жури в конкурса. Лобсанг, или Лобо, както е известен в световните модни  среди е носител на завиден брой престижни титли като – Мистър Малага 2003, Испанска красота 2003, Мистър Космополитън 2008 и Мистър Джентълмен Испания 2009.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook