Едно от безспорно популярните лица на родния ТВ екран, актьор и музикант – Део се завръща тази есен в най-яркото си амплоа. Деян Славчев, както е истинското име, ще е водещ на новото реалити шоу в българския телевизионен ефир – X Factor.

Tова е поредният път, в който той си сътрудничи с Нова телевизия, след като вече се изявява в мрежата на медията, спечелвайки благотворителното издание на VIP Brother 3, изкарвайки един весел сезон с „Царете на комедията“ и заслужавайки достойно спечелената титла „Звезден репортер на годината“ за 2009 година.

Самото предаване пък ще позволи за първи път в историята на родните музикални шоу формати у нас, спечелилият шоуто да запише сингъл в реномирано международно студио с подкрепата на Sony Music Entertainment.

Така той ще има шанс да започне звездната си кариера с екип от доказани на международната музикална сцена професионалисти. При успешна реализация на сингъла, първият победител в X Factor в България ще получи възможност да продължи кариерата си с издаване на цял албум.

А поне засега този щастливец може да е всеки един – първоначалният кастинг за предаването е на 15 юни в Пловдив, следват Варна – на 25 юни, София – 2 юли, Плевен – 9 юли и Бургас – 16 юли.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com