Скоро Поли Генова ще зарадва феновете си с албум, в който ще е включена и песента”На инат”, която беше представена на втория полуфинал на конкурса Евровизия. В предаването „Под лупа” на ТВ „Европа“ тя сподели, че е била истински щастлива да може да пее пред 30 000 души в Дюселдорф и е сбъднала мечтата си да представи своята страна на такъв престижен конкурс.

„Тайничко си мечтаех да стигна до финала на „Евровизия“, сподели Поли Генова. Доста по-сигурна, уверена в себе си и способностите си – така се чувства тя дни след финала на конкурса.

“Нещото, което отекваше в главата ми беше, това е невероятно удоволствие, това е моята мечта, тя се сбъдва. Аз представям страната си, аз представям България. Просто непрекъснато си припомнях колко съм щастлива, колко много искам да съм на сцената, колко много ми харесва и колко добре се чувствам там”, каза певицата.

Вълнение, радост, дори доза страх е изпитала българката по време на втория полуфинал на „Евровизия“. Не съжалявам, че изпях на български песента „На инат”, каза още тя.

“Бях толкова горда, че пея на собствения си роден език на сцената. Просто това, че нашият продукт беше една от трите песни, която беше на родния си език и наистина на конкурса „Евровизия“ прозвуча песен на чисто български език – това е много хубаво нещо”, смята Поли Генова.

Тя не изключи възможността да запише „На инат” и на английски език. Поли обеща в някоя от следващите й песни да чуем как тя свири на кларинет. А след няколко месеца ще е готов и дебютния й албум.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com