Сякаш по традиция, поредният победител в поредното ТВ шоу у нас отново се оказва под съмнение. В случая става дума за добричлийката Сидония Радева, която спечели готварското предаване на Слави Трифонов – Lord of the Chefs.

За успеха на брюнетката се говореше още от месеци, като слуховете говореха, че майка й, преуспяваща бизнес дама, е един от неофициалните спонсори на шоуто и в крайна сметка именно тя ще триумфира на финала на кулинарната надпревара.

В решителната битка Сидония действително надделя над конкурента си Живко Иванов, с което даде и повод за оспорване на реалния си успех.

По форумите глас надигат недоволни фенове, които са категорични, че повече няма да вдигат рейтинга на продуцирано от Слави шоу, тъй като всичко е ясно от самото начало.

Намерен е и отговор на въпроса: защо майката на Сидония не й е купила спечеления ресторант в центъра на София, а се е стигнало до подобни сложни манипулации?! Защото е щяла да се лиши от мащабната тв реклама, на която се радваше по време на излъчването на Lord of the Chefs.

Иначе самото заведение, което се намира на „Христо Белчев“ и носи името на предаването, вече функционира, но като цяло не впечатлява с особена посещаемост, макар все още да е твърде рано да се правят реални изводи. Факт е обаче, че и този път победата на поредния победител в поредния реалити формат оставa под съмнение.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com